Armoede is een verhaal van 1 op 7. 
Samen kunnen we er iets aan doen.

Menu

U bent hier

Goedgemutste breicampagne

De goedgemutste breicampagne 2016 was alweer een groot succes!

Vandaag kregen we de cheque van Innocent en opnieuw ging de opbrengst boven deze van het jaar ervoor. Samen Tegen Armoede mocht een bedrag van €13 008,96 in ontvangst nemen. Wij zijn alvast zeer tevreden met dit bedrag, maar zonder jullie was dit onmogelijk geweest. Een welgemeende dank je wel aan alle breiers en kopers!

Omdat de cijfers elk jaar de hoogte ingaan, willen we samen met alle Belgische breiers van het noordelijk halfrond  een nieuwe uitdaging aangaan. We willen namelijk de kaap van 115 000 gebreide mutsjes bereiken. Smeed die breinaalden en ga samen met ons deze uitdaging aan.
Samen kunnen we dit! Samen Tegen Armoede!


Breisters aan het woord

“Onze werknemers breien mutsjes in de pauzes omdat wij een wederdienst willen doen voor de steun die we van Samen Tegen Armoede ontvangen.”
De Groene Krans vzw, Dominique Lapiere

“Samen breien voor het goede doel: mensen helpen mensen! Het belangrijkste is met veel kleine beetjes, grote dingen waarmaken. Elke helpende hand, elke ‘JA’ op mijn vraag om mee te breien, doet mij blinken van trots dat wij er samen iets aan kunnen doen. Thuis of in groep, tijdens ons maandelijks brei- en haakcafé … het doet er niet toe. Als we meer een hele hoop mutsjes kunnen verzamelen!”
KVLV Hulshout, Viviane Van Thielen