Armoede is een verhaal van 1 op 7. 
Samen kunnen we er iets aan doen.

Menu

U bent hier

Goedgemutste breicampagne

Wij dagen je uit!

De goedgemutste breicampagne is een vaste waarde bij Samen Tegen Armoede en kan al vele jaren rekenen op een trouwe groep breisters. Elk jaar stijgt de muts-o-meter. Ook dit jaar zullen we met z'n allen de breipriemen bovenhalen en mutsen breien. Maar we hebben een bijkomende uitdaging: we gaan voor 115.000 mutsen. We kijken er naar uit om toe zien hoe jullie dit record zullen verpulveren.

Nog even opfrissen hoe het werk.


Als je je meesterwerkjes hebt afgemaakt, stuur ze dan voor 8 december 2017 op naar:
innocent
Generaal De Wittelaan, 17 bus 12
2800 Mechelen

Of je kan je mutsje ook bij alle Veritas winkels  (zoek een Veritaswinkel in jouw buurt) binnenbrengen en dit tot 4 december 2017.

Vanaf februari 2018 kan je jouw mutsje(s) op onze smoothies in de winkels vinden. 

Nog meer info vind je hier >>

Breisters aan het woord

“Onze werknemers breien mutsjes in de pauzes omdat wij een wederdienst willen doen voor de steun die we van Samen Tegen Armoede ontvangen.”
De Groene Krans vzw, Dominique Lapiere

“Samen breien voor het goede doel: mensen helpen mensen! Het belangrijkste is met veel kleine beetjes, grote dingen waarmaken. Elke helpende hand, elke ‘JA’ op mijn vraag om mee te breien, doet mij blinken van trots dat wij er samen iets aan kunnen doen. Thuis of in groep, tijdens ons maandelijks brei- en haakcafé … het doet er niet toe. Als we meer een hele hoop mutsjes kunnen verzamelen!”
KVLV Hulshout, Viviane Van Thielen