Soepercool

De kinderarmoede in België is nog nooit zo hoog geweest. Help Samen Tegen Armoede dit cijfer naar beneden te krijgen en speel “SOEPERCOOL”. We maakten dit spel in samenwerking met KSA Nationaal, Chirojeugd Vlaanderen, KLJ en Scouts en Gidsen Vlaanderen.  

“SOEPERCOOL” is een stads- of dorpsspel voor alle leeftijdscategorieën van de jeugdbeweging. Groenten zullen nooit nog saai zijn na het spelen van dit spel. Zoals de naam doet vermoeden, eindigt dit spel met een grote ketel dampende soep. Houd jullie eigen Soep op de stoep-actie en steun Samen Tegen Armoede. Samen strijden we voor de 1 op 5 kinderen in België die in armoede leven. Strijd jij mee met jouw afdeling of groep? 

Registreren kan vanaf 1/02/2019 niet meer. 
Was jouw afdeling of groep voor 1/02/2019 geregistreerd? Dan maak je nog steeds kans op de prijs! 

Hoe? 

 

  1.  Jouw opbrengst stort je op het rekeningnummer BE21 0000 0000 0303 met als mededeling +++201/1000/02805+++ Storten kan tot en met 24 februari.
     
  2. Bel ons, schrijf ons of nog liever, nele.vansnick [at] welzijnszorg.be (mail ons... ) en laat ons persoonlijk weten tegen ten laatste 8/03/2019 hoe jullie Soep op de stoep-actie geweest is. Een leuke foto, een korte tekst en het totale ingezamelde bedrag is voldoende. Wij geven jullie actie en afdeling dan een plaats op onze website.  
     
  3. De meest winstgevende Soep op de stoep-actie krijgt van ons een verrassende prijs. De prijs is: een zadendoosje HOOP, KRACHT en WARMTE + een zak potgrond en roem en faam op onze sociale media voor jullie afdeling. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 15/03/2019

 

(hier kan je SOEPERCOOL downloaden)