Registratieformulier: Soep op de stoep + HOOP KRACHT WARMTE

Via dit formulier kan je jouw Soep op de stoep-actie en/of je zadenverkoop HOOP KRACHT WARMTE registreren.
Vul alle velden correct in en klik onderaan op ‘Indienen’.
De velden met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen. Nadat je gegevens verstuurd werden, ontvang je een bevestiging op het e-mailadres dat je invulde.

Jouw gegevens als organisator
Gegevens van je Soep op de stoep en/of je zadenverkoop

Je actie gaat door op het volgende adres:

(winkel, kerk, school, wekelijkse markt, thuis, vereniging …)

Je Soep op de stoep of je zadenverkoop vindt plaats op:

:
:

Je actie wordt georganiseerd door:

Je gratis promopakket zadenverkoop
We zetten je graag op weg met een gratis promopakket. Het pakket bestaat uit: 1 campagneaffiche, 3 invulaffiches Samen Tegen Armoede om je actie aan te kondigen, 1 actiehesje en 5 soepmagazines.
Je gratis promopakket Soep op de stoep
We zetten je graag op weg met een gratis promopakket. Het pakket bestaat uit: 1 campagneaffiche, 1 promoaffiche Soep op de stoep, 3 invulaffiches Samen Tegen Armoede om je actie aan te kondigen, 1 collectebus, 1 actiehesje, 20 folders, 10 soepmagazines en 1 handleiding om je op weg te helpen.
Materiaal bestellen of aanvragen
Soepbekers voor een Soep op de stoep, zadendoosjes voor een zadenverkoop of materiaal ter aanvulling van je promopakket kan je hier bestellen of aanvragen.
Het doosje HOOP bevat 5 zakjes pasteleinzaad.
Het doosje KRACHT bevat 5 zakjes keukenraapzaad.
Het doosje WARMTE bevat 5 zakjes pompoenzaad.
Hang de campagneaffiche uit op je Soep op de stoep-stand. Zo toon je dat je soepactie plaatsvindt in het kader van de jaarlijkse campagne van Samen Tegen Armoede.
De promotieaffiche hang je uit aan je Soep op de stoep-stand. Op deze manier nodig je mensen uit om een beker soep te komen drinken ten voordele van Samen Tegen Armoede. BIJKOMENDE EXEMPLAREN TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR. Je kan de digitale versie downloaden via onze webshop.
Op de invulaffiche is er een blanco ruimte voorzien om de gegevens van je actie in te vullen, zoals datum, tijdsstip en locatie. Hang de affiches enkele weken voor je Soep op de stoep uit op goed zichtbare plaatsen.
De folder legt uit wat er gebeurt met de opbrengsten van Soep op de stoep en waarom je actie zo belangrijk is voor Samen Tegen Armoede. Deel de folder uit aan voorbijgangers of geef hem mee aan mensen die geen tijd hebben om een beker soep te drinken.
Deze magazines kan je meegeven aan soepdrinkers of voorbijgangers
Met de collectebus kun je de bijdrage van de mensen verzamelen.
Alle info en afspraken voor een geslaagde Soep op de stoep-actie overzichtelijk op een rijtje.
€ 7,50
€ 5,00
Levering promopakket of materiaal Soep op de stoep of zadenverkoop
Vanaf oktober wordt het pakket gratis toegestuurd. Voor pakketten die niet in de brievenbus passen, moet er iemand aanwezig zijn om het in ontvangst te nemen. Het is ook mogelijk om je promopakket af te halen op de regionale dienst.
Adres voor levering (indien ander dan adres van organisator)