Leuke cadeautjes van Samen Tegen Armoede

In de maand december vieren we heel wat feesten. Het is niet  gemakkelijk om steeds met een gepast cadeautje voor de dag te komen. Een geschenk met een boodschap is altijd een goede optie. We doen graag enkele suggesties uit onze webshop.

Onze solidariteitskaarsen geven niet alleen licht en gezelligheid. Ze steunen de strijd tegen armoede. Gemaakt in De Vlaspit door mensen die moeilijk terecht kunnen op de arbeidsmarkt.
(art.nr 20 en 21)

Deze originele cadeauverpakking kan je steeds opnieuw gebruiken. Hij werd gemaakt van oude materialen die hierdoor een tweede leven krijgen. Geschikt voor cadeautjes tot 22 cm diameter.
(art.nr 30)

Eerlijk en gezellig tafelen én de strijd voor mensen in armoede steunen? Het kan met deze placemats. Ze werden gemaakt van oude materialen die hierdoor een tweede leven krijgen.
(art.nr 29)

De boeken van Robby zijn een echte aanrader voor groot en klein. Lees en leef mee en maak kennis met een wereld van onmacht en verborgen verdriet maar vooral van hoop en kracht.
(art.nr. 34, 35 en 44)

Geef HOOP, KRACHT of WARMTE in de vorm van deze originele zadendoosjes. Het doosje HOOP bevat vijf zakjes posteleinzaad, het doosje KRACHT bevat vijf zakjes keukenraapzaad, het doosje WARMTE bevat vijf zakjes pompoenzaad. Een sterk signaal om te delen met familie of vrienden.
(art.nr. 24, 25, 26)

Een lees-, kijk- en beleefboek over leven in armoede. Je leert mensen kennen die in armoede leven of geleefd hebben en je kijkt mee in het dagboek van mensen die deelnamen aan een inleefweek. 
(art.nr. 8)

 

Bestel ze via de webshop.