Span Samen Tegen Armoede

1 op 7 haalt de meet niet. Voor 1.700.000 Belgen is er op het einde van het budget nog maand over. Onaanvaardbaar! Zeker wanneer je weet dat de regering al enige tijd belooft om de uitkeringen en minimumverloningen op te trekken tot aan de armoedegrens.

Wil jij hier ook iets aan doen? Doe mee en roep de regering op om deze meet te halen en hun beloftes waar te maken. Samen zijn we het duwtje in de rug. 

Hoe begin ik eraan?

Optie 1.
Maak zelf een spandoek op stof of papier, met verf of stiften. Verzamel zo veel mogelijk medestanders en ga samen met het spandoek op de foto. Deel deze foto via Facebook, Twitter of Instagram met #komopregering, #samentegenarmoede, #1op7.

Optie 2.
Leen een spandoek van jouw regionale dienst. Bel of mail hen om praktisch af te spreken. We vragen  15 euro waarborg per spandoek. Verzamel zo veel mogelijk medestanders en ga samen met het spandoek op de foto. Deel deze foto via Facebook, Twitter of Instagram met #komopregering, #samentegenarmoede, #1op7.

Extra: 
Haal je creativiteit boven en maak een leuk filmpje van jou, je vrienden, collega's, medestanders... en het spandoek.

Wij zorgen er dan voor dat de regering jullie oproepen te zien en te horen krijgt. Samen geven we een positief signaal! Ga zeker eens kijken op onze Facebookpagina of op #1op7 (beide ook toegankelijk voor wie geen Facebookprofiel heeft).

Herinner jij je de 1 op 7- actie van vorig jaar? 

 

1op7 samen tegen armoede