Heel het gezin zet zijn benen in

Begin september zijn wij met het gezin een uitdaging aangegaan. We willen met z’n allen samen dit jaar 10 000km fietsen. We zijn intussen al met 4 fietsers in het gezin, en ons dagelijks woon-werk-school-verkeer doet onze teller goed oplopen.

De koude en donkere wintermaanden komen eraan, maar we zijn gewapend met handschoenen en fluohesjes. En we hopen dat we er tegen het voorjaar een 5de fietser bijhebben, die dagelijks de afstand naar school zelf kan fietsen.

Voor de kindjes is het een grote motivatie om hun fiets te nemen. Maar ook wij, als ouders, voelen ons telkens opnieuw aangesproken om toch eens de koersfiets ter hand te nemen en ondanks de drukte van het huishouden wat kilometers op de teller te krijgen.

We doen dit niet alleen om wat in beweging te blijven, of om het milieu te ontlasten. We willen er ook Samen Tegen Armoede mee steunen. We willen laten zien dat iedereen iets kan doen tegen armoede. Door geld in te zamelen voor de projecten, maar ook door aan iedereen te tonen dat we vinden dat armoede een onrecht is.

Wil je ons sponsoren? Gebruik dan onze sponsorcode: +++201/1000/09471+++